طراحی نقشه های کارخانه های صنعتی

طراحی نقشه کارخانه های صنعتی نسبت به کارخانه‌های معمولی کار دشوارتری است و تخصص بیشتری می‌خواهد. کارخانه‌های صنعتی قسمت‌های بیشتری دارند و باید برای هر یک از آن‌ها یک محیط در نظر گرفته شود و جادادن دستگاه‌های صنعتی هم یکی از نکات مهم در طراحی نقشه است.

ارتفاع سقف و طراحی مکان‌های جزئی‌تر هم می‌تواند باعث شود تا استانداردهای بیشتری برای نقشه‌کشی اعمال شود. کارخانه‌های مختلفی در کشور وجود دارند که هر یک برای تولید محصول خاصی تأسیس شده‌اند.

برای اینکه یک کارخانه بتواند همه‌ی امکانات لازم را برای بازدهی بیشتر داشته باشد و قسمت‌های مختلف آن باتوجه‌ به مساحت زمینی که قرار است کارخانه در آن ساخته شود از ابعاد خوب و مناسبی برخوردار باشند نیاز به یک تخصص و مهارت دارد که در مرحله اول طراحی نقشه کارخانه های صنعتی دارای باید یک نقشه درست‌ و حسابی ایجاد شود.

مشاوره رایگان در خصوص خدمات نقشه برداری

برای دریافت مشاوره رایگان میتونید شماره تماستون و برامون بذارید تا با شما تماس بگیریم

به خدمات طراحی نقشه نیاز دارید؟

پس با شماره 09124312571 تماس بگیرید

نحوه طراحی نقشه کارخانه های صنعتی:

طراحی نقشه کارخانه های صنعتی به‌ صورت سیستمی انجام می‌گیرد و یک مهندس طراح باید از طریق نرم‌ افزار و استاندارد های لازم این کار را انجام دهد. هرچه فضای کارخانه بیشتر باشد نقشه‌ کشی آن نیاز به دقت بیشتری دارد و باید طبق برنامه‌ ریزی دقیق و اصولی که برای طراحی نقشه‌ های مختلف انجام می‌گیرد نقشه‌ کشی صنعتی انجام شود.

اینکه فضای داخل کارخانه به چه شکل باشد و چه امکاناتی داشته باشد مهم است و روی طراحی نقشه تأثیر زیادی می‌ گذارد. برای طراحی نقشه کارخانه های صنعتی باید قسمت تهویه مناسبی در نظر گرفته شود و این قسمت باید در مکان مشخصی قرار داشته باشد تا سموم و گازها بتوانند از این قسمت خارج شوند.

همچنین قسمت‌ های خارجی کارخانه از محوطه گرفته تا انبارها باید به شکل منسجم در کنار یکدیگر قرار داشته باشند و قسمت‌ های بیرونی طراحی آسان‌ تری دارند.

دقت در طراحی نقشه کارخانه ها

طراحی نقشه هربخش کارخانه صنعتی نیاز به دقت بالایی دارد و کوچک‌ ترین اشتباهی در طراحی آن موجب ایجاد خسارات بسیار زیادی می‌شود. این نکته هم مهم است که پس از تأیید نقشه هیچ‌گونه تغییراتی را نخواهیم در آن اعمال کنیم. امروزه نقشه‌ های مختلف در جهان برای ساخت کارخانه‌ های بسیار بزرگ و عظیم بدون کوچک‌ ترین اشتباهی کشیده می‌ شوند و این مستلزم دانستن قوانین نقشه‌ کشی و تجربه کافی است.

 استحکام بنا هم روی نقشه تأثیر زیادی دارد و باید باتوجه‌ به ابعاد سازه‌های مختلفی که در ساخت کارخانه نقش دارند، نقشه آن کشیده شود. اینکه بخواهیم چه مقدار از فضا برای نمای بیرونی و داخلی استفاده شوند و دیواره‌ها چه مقدار ضخامت داشته باشند هم مهم است. مجموعه مهندس در خصوص بحث نقشه برداری از کارخانه ها، آماده ارائه خدمات تهیه نقشه ازبیلت کارخانه ها می باشد که با مراجعه به صفحه مخصوصه میتوانید اطلاعات کامل را در آنجا مشاهده بفرمایید.

طراحی نقشه صنعتی

نقشه‌ کشی صنعتی نوعی زبان است که با استفاده از آن تکنیک‌های مختلف نمایش داده می‌شوند. نقشه‌کشی نوعی زبان در علم مهندسی است که انواع مختلفی دارد که بیانگر نشانه‌ها و مشخصات فیزیکی و شرایط مختلف یک سازه یا هرچیزی است. طراحی نقشه کارخانه های صنعتی یکی از راه‌های درآمد بسیاری از مهندس های کشور است و برای طراحی نقشه صنعتی باید حداقل مدرک کارشناسی را در یک رشته مهندسی پیموده باشید.

نقشه‌ کشی صنعتی یکی از ملزوماتی است که هر مهندس باید بلد باشد و می‌توان با استفاده از یک طراحی نقشه صنعتی، فضای بسیار بزرگی را در مقیاس‌های بسیار کوچک روی برگه آورد تا راحت‌تر بتوان درباره جزئیات آن صحبت کرد. سازه‌های مختلف هم نیاز به نقشه‌کشی دارند و فقط ساختمان‌ های بزرگ نیستند که باید برای آن‌ها یک نقشه‌کشید. هرچیزی که بخواهد تولید شود باید یک نقشه صنعتی داشته باشد و طراحی نقشه صنعتی باتوجه‌به نوع نقشه از طریق نرم‌افزارهای مهندسی‌های مختلف به‌صورت تخصصی کشیده می‌شود. برخی نرم‌افزارها به‌صورت مشترک بین رشته‌های مهندسی به­ وجود آمده‌اند اما برخی از نرم‌افزارها کاملاً تخصصی و مختص یک رشته مهندسی هستند که طراحی نقشه صنعتی با آن‌ها کار آسانی است و زمان بسیار کمی نیاز دارد.

حال این سؤال پیش می‌آید که چرا از نقشه صنعتی استفاده می‌شود؟ دانستن اطلاعات مختلف برای تولید و ساخت نیازمند یک تکنیک است که باید از روی استانداردها انجام شود و این استانداردها فقط با داشتن یک نقشه صنعتی امکان‌پذیر است و طراحی نقشه صنعتی با استفاده از ابزارهای معمولی و دست اشتباه است و دست انسان دارای خطاهای بسیاری است به همین دلیل است که امروزه فقط از نرم‌افزار برای تهیه نقشه صنعتی استفاده می‌شود.

طراحی نقشه کارخانه های صنعتی

اصول طراحی نقشه کارخانه‌های صنعتی

دشواری طراحی نقشه کارخانه‌ های صنعتی به نسبت دیگر کارخانه‌ ها بیش‌ تر می‌باشد و نیازمند تخصص بالاتری است. در کارخانه‌ های صنعتی شاهد قسمت‌ های زیادتری هستیم که برای هر کدام از قسمت‌ ها یک محیط مجزا در نظر گرفته شده است.

یکی از پلان‌ های مهم در طراحی نقشه کارخانه‌ های صنعتی جا دادن دستگاه‌ های صنعتی می‌باشد. مکان جزعی تر نظیر ارتفاعات سقف و طراحی مکان‌ ها نیز منجر می‌شود تا تمانی استانداردها در نقشه کشی رعایت و به درستی انجام شود.

برای طراحی کردن نقشه کارخانه صنعتی به سیستم نیاز است تا مهندسین بتوانند طرح مورد نظر را با کمک نرم افزار انجام دهند و تمامی استانداردها در نقشه به درستی رعایت شود. از مهمات داخلی کارخانه این است که چه امکاناتی در فضای کارخانه وجود داشته باشد که همه این موارد روی طرح و نقش کارخانه بسیار تاثیر گذار واقع می‌شوند.

خصوصیات مهندس نقشه‌ کش

یک مهندس نقشه‌ کشی باید از مهارت و تجربه کافی برخوردار باشد اما این شرط کافی نیست و ابتکار و خلاقیت هم امری بسیار ضروری است. گاهی اوقات لازم است خود مهندس به‌تنهایی یک نقشه‌ی جامع و کامل را از یک کارخانه صنعتی بکشد و این امر لازم به دانستن آگاهی‌های زیاد درباره کارخانه و خلاقیت است تا بتوان از مساحت موجود بهترین استفاده را کرد. اینکه فضاها را به چه صورت در کنار یکدیگر قرار داد و با یکدیگر مرتبط باشند و از چه مساحتی برای هر منطقه استفاده کرد هم اهمیت دارد.

اگر به دنبال یک نقشه‌ کش حرفه‌ای هستید تا بتواند طراحی نقشه کارخانه های صنعتی شما را به­ طور دقیق و همان‌طوری که موردپسند شما هست انجام دهد می‌توانید از طریق مجموعه مهندس اقدام کنید و از مهندسان شرکت که یک تیم بسیار فوق‌العاده قوی هستند استفاده کنید.

 شرکت ما این امکان را برای شما فراهم کرده تا شما بتوانید به‌راحتی مشاوره لازم را از طریق مهندسان ما دریافت کنید و شناخت بهتری از نقشه‌های مختلف صنعتی داشته باشید. برای اطلاعات بیشتر با شماره‌های شرکت تماس بگیرید تا همکاران ما اطلاعات لازم را در اختیارتان قرار دهند.

مجموعه مهندس ارائه دهنده انواع خدمات نقشه برداری اعم از نقشه برداری هوایی، نقشه برداری زمینی، نقشه برداری ثبتی، نقشه برداری زیرزمینی و… در تمام مناطق از جمله نقشه برداری در دماوند، نقشه برداری در شهر ری، نقشه برداری در لواسان، نقشه برداری در ورامین، نقشه برداری در تهران و حومه و…. می باشد.

طراحی پلان کارخانه

برای تهیه و طراحی پلان کارخانه باید از شخصی کمک بگیرید که مهارت و تجربه کافی در این زمینه داشته باشد‌ یک نقشه کارخانه باید کامل و جامع باشد و تمامی قسمت‌هایی که شما مد نظر خود دارید در آن قرار گیرد‌. مهندسان نقشه بردار با استفاده از تجهیزات و نرم‌افزارهای مختلف یک پلان مناسب را برای کارخانه طراحی می‌کند و باید با توجه به نیاز مشتری آن را در اختیار او قرار دهند.

نقشه‌های کارخانه باید با دقت بسیار زیادی طراحی شوند زیرا این نقشه‌ها اگر کوچک‌ترین مشکلی داشته باشند ممکن است هزینه‌ها و خسارات بسیار جدی را برای صاحب کارخانه به‌وجود آورند. مجموعه مهندس برای طراحی پلان کارخانه ابتدا یک مشاوره کامل را در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهد و پس از آن نوبت به طراحی پلان می‌رسد. اگر شما هم به این نقشه‌ها نیاز دارید می‌توانید از طریق همین سایت اقدام کنید. مهندسان ما با مهارت و تجربه بالای خود بهترین پلان‌های کارخانه را طراحی و در اختیار شما قرار خواهند داد.

طراحی نقشه­ های کارخانه­ ها با بهترین قیمت

از آنجا که می توان چنین بیان کرد که یکی از اساسی ­ترین مراکز تولید در هر کشوری مربوط به کارخانه ­های آن کشور می باشد، بنابراین طراحی نقشه­ های مختلف کارخانه­ ها نیز براساس نوع کارخانه و عملکرد آن ها، کاری بسیار مهم و تخصصی می باشد که بهتر است تحت نظر متخصصین و افراد مجرب در این حوزه انجام گیرد.

کارشناسان مجموعه بزرگ مهندس با طراحی نمودن تخصصی کارخانه­ ها البته با بهترین قیمت ممکن آماده همکاری با شما مشتریان عزیز می باشند. شما می توانید طراحی کارخانه ­های خود را با خیالی آسوده به دست مجموعه مهندس بسپارید تا درانتها شاهد بهترین طراحی نقشه کارخانه خود با قیمتی مناسب گردید.

دانلود فایل pdf

دانلود فایل pdf طراحی نقشه­ های کارخانه­ ها

طراحی نقشه­ های کارخانه­ ها با بهترین قیمت

سوالات متداول

تهیه نقشه از کارخانه‌ های صنعتی چگونه است؟

به دلیل حجم بالای مکان‌ها و بخش‌ های مورداستفاده در این کارخانه‌ها، تعبیه نقاط مختلف در نقشه آن‌ها کار تخصصی‌تری است و نقشه این بناها باید دارای جزئیات بی‌شمار و استانداردهای لازم باشند.

نقشه‌ کشی کارخانه‌ های صنعتی در چه دسته‌ ای از علم نقشه‌ کشی جای ‌داده می‌شود؟

تهیه این نقشه‌ ها که با عنوان نقشه‌ کشی صنعتی مرسوم است از تکنیکی‌ ترین نقشه‌ کشی‌ها محسوب می‌شود و نوعی زبان علم صنعت است و تمامی مشخصات یک بنای صنعتی را در برمی‌گیرد.

اصول طراحی نقشه یک کارخانه صنعتی را برشمرید؟

تخصص در زمینه جانمایی دستگاه‌های صنعتی، ارتفاع دستگاه‌ ها، نرم‌افزارهای مربوط به نقشه‌ کشی صنعتی و اطلاعات در زمینه فضای موردنیاز یک کارخانه صنعتی.

5/5 - (2 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest
2 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها